ARIT HABERLERI

Loading...

HISTORIA E ARIT SHQIPTAR TE BLLOKUAR NGA BRITANIKET | ABC NEWS

HISTORIA E ARIT SHQIPTAR TE BLLOKUAR NGA BRITANIKET | ABC NEWS

Read More »

Shpërthejnë ethet e arit - Top Channel Albania - News - Lajme

Shpërthejnë ethet e arit - Top Channel Albania - News - Lajme

Gërmimet në zona të thella në kërkim të arit të fshehur që tregohet nëpër legjenda e gojëdhena çdo ditë e më tepër po përhapen, duke i përngjasuar një historie ...

Read More »

Ora News - "Jetojmë mes arit të zi dhe kemi arritur tek puna e barit"

Ora News -

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT "Jetojmë mes arit të zi këtu dhe kemi arritur tek puna e barit. Mbledhim bar për fëmijët tanë. Nuk kemi çfarë të ...

Read More »

Shpërthejnë ethet e arit - Top Channel Albania - News - Lajme

Shpërthejnë ethet e arit - Top Channel Albania - News - Lajme

Read More »

Çmimi i arit ne rritje - Vizion Plus - News - Lajme

Çmimi i arit ne rritje - Vizion Plus - News - Lajme

Në tregun shqiptar, por edhe në atë ndërkombëtar çmimi i arit është rritur ndjeshëm gjatë vitit 2011 dhe sipas ekspertëve, ai do të vazhdojë te njëjtën tendence ...

Read More »

Ora News - Zyrtari belg: Belgjika nuk është vend i "arit", nuk japim azil për shqiptarët

Ora News - Zyrtari belg: Belgjika nuk është vend i

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT "Belgjika nuk është vend i "arit" ” ku mund të gjeni çfarëdo lloj gjeje që të kërkoni, prandaj mos ejani në Belgjikë ...

Read More »

COSMO Miniera e arit dhe politikes 23 02 2017

COSMO Miniera e arit dhe politikes 23 02 2017

COSMO Miniera e arit dhe politikes 23 02 2017.

Read More »

ARKITEKTET E ARIT TE ZI PJESA E TRETE

ARKITEKTET E ARIT TE ZI   PJESA E TRETE

Read More »

DURMAK YOK ÇALISMAYA DEVAMM ARIT YOLUNUN SONN GÖRÜNTÜSÜÜÜ

DURMAK YOK ÇALISMAYA DEVAMM ARIT YOLUNUN SONN GÖRÜNTÜSÜÜÜ

Www.gurdekfm.net.

Read More »

Ora News - Punonjësit e arit të zi takim në Patos: Të zbatohet statusi i naftëtarit

Ora News - Punonjësit e arit të zi takim në Patos: Të zbatohet statusi i naftëtarit

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Në ditën ndërkombëtare të Punës së Denjë, naftëtarët u mblodhën në Patos nga ku shprehen shqetësimin për ...

Read More »

Arit pullert.avi

Arit pullert.avi

Mein Hund beim Pinkeln.

Read More »

KOLEGJI TURK FITON MEDALJEN E ARIT PËR SHKENCËN

KOLEGJI TURK FITON MEDALJEN E ARIT PËR SHKENCËN

Read More »

The Debaters 2 - Arit

The Debaters 2 - Arit

"Success; Nothing but a state of mind" Talkmates argue For and Against this topic.

Read More »

The Debaters 2 - Arit Okpo.

The Debaters 2 - Arit Okpo.

Nigeria @ 50: Anything truly golden to celebrate?

Read More »

Në kërkim të arit dëmtojnë parkun kombëtar të Bozdovecit- RTV Ora News- Lajmi i fundit-

Në kërkim të arit dëmtojnë  parkun kombëtar të Bozdovecit- RTV Ora News- Lajmi i fundit-

Korçë - Thesarkërkuesit po shkatërrojnë Parkun Kombëtar të Bozdovecit në Korçë. Ndonëse është me vlera dhe potenciale të mëdha për zhvillimin e turizmit ...

Read More »

You May Also Like

About the Author: Theme Admin